Houten deurknoppen

Ga voor een authentieke stijl in huis met houten deurknoppen. Als we als mensheid ergens creatief mee zijn, dan is dat wel hout. Al jarenlang maken we vrijwel alles van verschillende soorten hout.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Zet vijf interieurs naast elkaar met houten inrichtingen en toch zullen ze allemaal anders zijn van elkaar. Of het nu gaat om meubels, kasten, of lades van hout, allen zijn ook voorzien van deurknoppen of handgrepen. Het liefste heb je deze deurknoppen vervolgens ook van hout, om geen afbreuk te doen aan het totaalplaatje. Alle houten deurknoppen die je voor 16.00 bestelt op een werkdag, ontvang je de volgende werkdag al in huis. Waar wacht je nog op met die renovatie?

Inzetbaar voor meerdere doeleinden

Houten deurknoppen pas je natuurlijk niet alleen toe op enkel houten objecten. Ongeacht welke materialen je in huis verwerkt, deze combineer je zeer eenvoudig met houten deurknoppen. Eenmaal aangeschaft vervang je oude deurknoppen zeer snel voor nieuwe, want deze monteer je direct in het reeds bestaande boorgat. Ben je niet zozeer op zoek naar houten deurknoppen, maar naar andere materialen? Geen enkel probleem! In ons assortiment vind je ook andere materialen, zoals bijvoorbeeld leer of RVS. Zo is er voor iedere stijl een passende deurknop te vinden bij Deurgrepenwinkel.

Vragen rondom houten deurknoppen

Als je je houten deurknop hebt geselecteerd en klikt op het tabblad 'extra informatie', dan vind je daar alles wat je hartje begeert. Van exact gebruikte materialen tot zeer specifieke afmetingen van ieder apart product. We vinden het belangrijk dat de meeste vragen op voorhand alvast worden beantwoord en dat je een duidelijk beeld hebt. Zit je toch nog met enige vragen na het lezen van deze informatie of wil je persoonlijk advies? Dan staan we je graag te woord via de chat op onze website. Deze is bereikbaar tussen 8.00 - 17.00 op iedere doordeweekse dag. Op elk ander moment ben je vrij om ons te mailen op info@deurgrepenwinkel.nl. Proberen we je daar zo spoedig mogelijk van een antwoord op maat te voorzien.

Er wacht altijd een nieuw project op je

Heb je de geschikte houten deurknoppen gevonden? Overweeg dan eens om direct een hele kamere of meerdere objecten te voorzien van deze deurknoppen. Hoe meer houten deurknoppen je van hetzelfde soort aanschaft, hoe groter de stapelkorting is die je ontvangt. Zo gooi je de kleinste details in je interieur voor een relatief goedkope prijs helemaal om. Je dient enkel zelf nog even de juiste keuzes te maken.