Koperen deurknoppen

Voor een zekerheid in kwaliteit kies je voor koperen deurknoppen. Werkt uiterst goed als finishing touch op tal van objecten. Koper heeft de eigenschap om desinfecterend te werken. Vooral als meerdere mensen dezelfde deurknop bedienen, is dat geen overbodige luxe. Zo hoef je deze koperen deurknoppen minder vaak schoon te maken.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Dit omdat deze ook minder snel vies worden. Naast een praktische werking en elegant uiterlijk, zijn de deurknoppen ook niet deur. Of je nu thuis een object geheel gaat renoveren of enig ander nieuw project start, de prijzen van onze deurknoppen blijven laag.

Altijd een lage prijs

Om de prijs van je koperen deurknoppen nog interessanter te maken, heeft Deurgrepenwinkel wat leuks voor je. Hoe meer deurknoppen je namelijk van hetzelfde type koopt, hoe groter de bulkkorting is die je ontvangt! Vervang niet enkel de deurknoppen van die ene tafellade, maar pak direct alle meubelstukken met deurknoppen aan. Of je nu enkel deurknoppen vervangt omdat ze versleten zijn of simpelweg omdat je een nieuwe stijl wilt. Oude deurknoppen vervang je eenvoudig voor nieuwe koperen deurknoppen. Schroef je oude deurknoppen eruit en plaats de nieuwe in het reeds bestaande schroefgat. Een kind kan de was doen. Liever een andere kleur dan koper? We bieden ook zwarte en messing deurknoppen aan.

Duidelijkheid vooraf

Om er zeker van te zijn dat je de juiste koperen deurknoppen voor jouw project koopt, vinden we het belangrijk dat je op voorhand alle informatie tot je beschikking hebt. Ieder product in ons assortiment is voorzien van extra informatie. Onder dit kopje vind je alles wat je nodig hebt, van afmetingen tot exact gebruikte materialen. Blijft er toch nog een onbeantwoorde vraag bij je hangen? Stel deze gerust aan ons via de chat. Doordeweeks is dit mogelijk tussen 8.00 - 17.00 uur via de website. Op ieder ander moment mail je naar info@deurgrepenwinkel.nl. Ook dan ben je binnen 24 uur van een passend antwoord voorzien. Zo heb je binnen no-time de juiste koperen deurknoppen in huis.

Niet lang wachten op je koperen deurknoppen

Zodra je weet welke koperen deurknoppen je koopt, wil je niet lang wachten. Snappen we heel goed. Bestel daarom je deurknoppen voor 16.00 uur. Zo ontvang je deze de volgende werkdag al in huis. Des te sneller jouw project is afgerond, hoe eerder je doorgaat naar het volgende renovatieproject. Misschien is er een kleine op komst en moet de kinderkamer nog aangepakt worden? Of zijn de kastjes in de keuken  toe aan nieuwe deurknoppen? Bedenk het zo gek niet, want Deurgrepenwinkel staat voor je klaar.