Koperen handgrepen

Ga je voor zekerheid in huis, dan kies je voor koperen handgrepen. Dit metaal is zeer welkom in vele huishoudens en is de finishing touch van ieder object. Van nature werkt koper desinfecterend. Juist daarom zijn koperen handgrepen uitermate geschikt om thuis te gebruiken.

Kies jouw hart op hart afstand / steekmaat:
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Vooral omdat er een aanwezige kans is dat verschillende mensen in aanraking komen met deze handgrepen. Zo hoef je je niet zo gauw zorgen te maken dat de koperen handgrepen vies worden. Ondanks dat koper een metaal is, zijn de prijzen van deze handgrepen bij Deurgrepenwinkel niet duur. Of je thuis nu een object gaat renoveren met nieuwe handgrepen of aan iets heel nieuws werkt, de prijzen blijven laag.

Pak direct alles aan

Wat wellicht nog interessanter is voor jou, is onze bulkkorting. Zodra je meer handgrepen van hetzelfde type aanschaft, ontvang je meer voordeel. Vervang niet enkel de handgrepen van dat ene keukenkastje met nieuwe koperen handgrepen, maar vervang direct alle handgrepen in je keuken. Oude versleten handgrepen vervangen is namelijk helemaal niet moeilijk. Je schroeft enkel de oude handgrepen eruit, waarna je de afstand tussen de twee boorgaten opmeet. Zo achterhaal je de steekmaat, waarna je de gewenste koperen handgrepen in de juiste grootte aanschaft. Deze schroef je dan simpelweg op dezelfde plekken terug en je bent klaar. Meer informatie over het monteren van de nieuwe handgrepen vind je in onze online montagehandleiding.

Meer materialen dan koperen handgrepen

Ben je wel op zoek naar nieuwe handgrepen, maar niet zozeer koperen varianten? Geen enkel probleem! Bij Deurgrepenwinkel hebben we handgrepen in allerlei soorten materialen. Zo vind je ook deurgrepen van bijvoorbeeld leer, rvs of hout. Ongeacht welke stijl je thuis handhaaft, we hebben passende handgrepen voor je die het totaalplaatje afmaken. Ben je eerder op zoek naar handgrepen die passen bij het object dat je wilt renoveren? Kijk dan eens bij onze handgrepen voor schuifdeuren, lades en meubelstukken.

Advies op maat

Het vervangen van deurgrepen is vrij eenvoudig, maar wij kunnen ons voorstellen dat het maken van de juiste keuze lastig kan zijn. Speciaal daarvoor bieden we advies op maat aan. Stel je vraag doordeweeks eenvoudig direct via een chat op onze website. Via deze weg bereik je ons tussen 8.00 - 17.00, van maandag tot en met vrijdag. Op enig ander moment buiten deze tijden om bereik je ons per mail. Dat doe je simpelweg voor je vraag naar info@deurgrepenwinkel.nl te sturen. Zo ontvang je binnen 24 uur een persoonlijk advies, zodat je in één keer de juiste keuze maakt. Zoals bijvoorbeeld die splinternieuwe koperen handgrepen.