30 producten

Zwarte deurknoppen

Als je voor zekerheid gaat, kies je zwarte deurknoppen. Ongeacht welke stijl je nastreeft in je interieur, met de kleur zwart maak je alles af. Deze kleur combineer je ideaal met allerlei andere kleuren en materialen, zonder dat het lelijk wordt.

(9 reviews)
Vanaf 6.27
(7 reviews)
Vanaf 6.27
(14 reviews)
Vanaf 6.27
  • Thuisbezorgd in NL en BE
  • Kosteloos retourneren
  • Klanten geven ons een 4.9/5
(6 reviews)
Vanaf 6.27
(3 reviews)
Vanaf 6.27
(2 reviews)
Vanaf 6.27
(2 reviews)
Vanaf 6.27
(2 reviews)
Vanaf 6.27
(4 reviews)
Vanaf 6.27
(5 reviews)
Vanaf 6.27
(6 reviews)
Vanaf 6.27
(2 reviews)
Vanaf 6.27
(1 reviews)
Vanaf 6.97
(2 reviews)
Vanaf 6.27
  • Thuisbezorgd in NL en BE
  • Kosteloos retourneren
  • Klanten geven ons een 4.9/5
Uitverkocht
(1 reviews)
Vanaf 6.27

Het maakt niet uit of je de deurknoppen van de lade in je tafel aanpakt of die van een heuse kamerdeur. Door zelf de perfecte keuze deurknoppen te maken, blijf je de baas over je eigen interieur. Juist in je eigen huis ben je de baas over alle keuzes die je maakt. Daarin maken zwarte deurknoppen het totaalplaatje helemaal af.

Duidelijkheid op voorhand

In het assortiment van Deurgrepenwinkel vind je vele soorten deurgrepen terug. Vind je zwarte deurknoppen te donker? Overweeg dan om een lichtere variant te nemen, zoals messing of koper. Uiteraard ben je ook helemaal vrij om te variëren met je keuzes. Zorg wel dat je op voorhand duidelijk hebt welke deurknoppen je wilt en hoeveel je er nodig hebt van ieder soort. Bij Deurgrepenwinkel is het namelijk zo dat hoe meer deurknoppen je van hetzelfde soort koopt, hoe meer stapelkorting je ontvangt! Zo kent je renovatie alleen maar winnaars. Je interieur krijgt een boost en je betaalt de hoofdprijs niet.

Bereikbaarheid voor advies over zwarte deurknoppen

Bij iedere aanpassing binnenshuis moeten er weloverwogen keuzes gemaakt worden. Soms heb je alle antwoorden nog niet voor jezelf op een rijtje. Onze medewerkers van Deurgrepenwinkel staan dan ook altijd open voor vragen of advies rondom de toepassing van nieuwe deurknoppen. Van maandag tot vrijdag bereik je ons rechtstreeks via het chatsysteem op onze website. Tussen 8.00 - 17.00 zitten we voor je klaar om al je vragen direct te beantwoorden, zodat je met de gerichte zwarte deurknoppen thuiskomt. Bezoek je ons net op een moment buiten deze tijdsloten? Stuur direct je mail naar info@deurgrepenwinkel.nl. Ben je binnen 24 uur alsnog van een antwoord voorzien.

Lage prijs en een snelle levering

We vinden het ook belangrijk dat je snel aan de slag kunt. Bestel je namelijk je zwarte deurknoppen voor 16.00 uur? Ontvang je deze de volgende werkdag al in huis. Zo ben je verzekerd van een lage prijs en een snelle levering. Zodra straks je renovatie erop zit en je nieuwe zwarte deurknoppen zijn gemonteerd, wandel je met een grote glimlach door je interieur. Snel kom je tot de conclusie dat zwarte deurknoppen inderdaad de finishing touch geven aan iedere stijl. Op naar het volgende project.