Wie zit er achter?

Over Deurgrepenwinkel.nl

Deurgrepenwinkel.nl is een familiebedrijf opgericht op 31 maart 2020 met de ambitie om ooit de grootste deurgrepenwinkel van Nederland te worden. Het bedrijf is opgericht door Joost Ogink en Marita van Overbeek, zij constateerden dat het vervangen van de deurgrepen toch nog vrij duur was.

Om de markt te stimuleren over te gaan op renovatie van bijvoorbeeld de keuken in plaats van het vervangen van de keuken, hopen we als bedrijf bij te dragen aan het verduurzamen van onze maatschappij.

Soorten

Deurgrepen, deurknoppen en binnenkort ook deurklinken

We proberen ons assortiment continu uit te breiden met nieuwe kleuren en stijlen zodat we elke bezoeker kunnen voorzien van een mooi product. Heeft u niet kunnen vinden wat u zocht, dan horen wij dit ook graag!

Merken

Alles in eigen beheer

Bij Deurgrepenwinkel.nl voeren wij enkel ons eigen merk. Zo kunnen we de klant altijd de scherpste prijs aanbieden en zijn we niet afhankelijk van derden.

Hip assortiment

Stijlen & trends

Tegenwoordig zijn er allemaal verschillende stijlen en trends. Ons hele assortiment is samengesteld op deze trends. Of u nou op zoek bent naar een industriële, moderne of klassieke deurgreep, bij Deurgrepenwinkel.nl vindt u het!