8 producten

RVS deurknoppen

Als je op zoek bent naar deurknoppen die lang meegaan, dan zoek je RVS deurknoppen. Dit betekent dat de deurknoppen zijn gemaakt van roestvrij staal, waardoor deze zowel buitens- als binnenshuis ideaal gebruiken.

(2 reviews)
Vanaf 6.27
(2 reviews)
Vanaf 6.97
(5 reviews)
Vanaf 6.27
  • Thuisbezorgd in NL en BE
  • Kosteloos retourneren
  • Klanten geven ons een 4.9/5
(1 reviews)
Vanaf 6.97
(2 reviews)
Vanaf 6.27
(1 reviews)
Vanaf 6.27
(4 reviews)
Vanaf 6.27
Uitverkocht
Vanaf 6.27

Ook op locaties waar het regelmatig vochtig is, zijn RVS deurknoppen de ideale uitkomst. In aanraking met water zullen deze niet direct roesten en qua uiterlijk blijven de deurknoppen lang goed. Door RVS deurknoppen te monteren, maak je altijd een veilige en voordelige keuze. Zo zijn deze deurknoppen niet enkel goed voor het uiterlijk van het te renoveren object als kast of tafel, maar gaan ze ook erg lang mee.

Bestel altijd voldoende RVS deurknoppen

RVS deurknoppen pas je eenvoudig toe op allerlei soorten materialen. Demonteer oude deurknoppen en plaats de nieuwe deurknop in hetzelfde boorgat. Dit klusje is binnen een mum van tijd geklaard. Sta je te popelen om alvast te beginnen? Bestel je RVS deurknoppen dan snel. Doe je dit namelijk voor 16.00? Ontvang je deze deurknoppen de volgende werkdag al in huis. Denk op voorhand goed na hoeveel objecten je wilt voorzien van nieuwe deurknoppen en koop deze in bulk. Hoe meer je van dezelfde soort koopt, hoe meer stapelkorting je namelijk ontvangt! Daarnaast is het nooit verkeerd om extra RVS deurknoppen op voorraad te hebben voor de toekomst.

Al je vragen op voorhand beantwoord

Bij Deurgrepenwinkel vinden we het belangrijk dat je de juiste keuze maakt qua deurgrepen. Vrijwel alle benodigde informatie hierover vind je op iedere aparte productpagina terug. Deze staan onder het tabje 'extra informatie'. Zit je toch nog met een prangende, onbeantwoorde vraag na het lezen van dit alles? Stuur gerust een mailtje naar info@deurgrepenwinkel.nl en je ontvangt vaak binnen 24 uur een gepaste reactie. Geen zin om zo lang te wachten omdat je staat te popelen om te beginnen? Start dan een chat met ons. Doordeweeks kan dit tussen 8.00 - 17.00 uur.

Veel meer soorten en materialen verkrijgbaar

Ben je niet per se op zoek naar RVS deurknoppen, maar naar andere materialen? Je vindt ook houten en leren deurknoppen in ons assortiment. Maakt het materiaal je niet zozeer uit, maar de kleur wel? Dan kom je wellicht liever thuis met zwarte of koperen deurknoppen. We zijn van mening dat we voor iedereen gepaste deurknoppen in ons assortiment hebben. Jij maakt de keuze en wij zorgen ervoor dat je deze tijdig ontvangt. Er valt altijd wel iets te renoveren in ieder huishouden.