5 producten

Schuifdeurgrepen

Een mooie schuifdeurgreep kan natuurlijk niet ontbreken aan jouw nieuwe schuifdeur. Je ziet het steeds vaker in het interieur terugkomen; schuifdeuren. Niet alleen ruimte besparend maar ook nog eens helemaal van nu. Schuifdeuren zijn in veel verschillende soorten stijlen te krijgen dus ook het aanbod in handgrepen is groot.

Kies jouw hart op hart afstand / steekmaat:

SALE
(3 reviews)
Vanaf 24.95
  • Thuisbezorgd in NL en BE
  • Kosteloos retourneren
  • Klanten geven ons een 4.9/5
Uitverkocht
Uitverkocht

Als alternatief op een reguliere deur die open en dichtgaat met een zwiep, is een ruimtebesparend alternatief een schuifdeur. Deze hoeven niet geduwd of getrokken te worden, maar schuiven eenvoudig langs de muur of kast. Zo hoef je bij het inpassen van een schuifdeur weinig rekening te houden met zwenkruimte. Zo heb je meer variatiemogelijkheden over voor de rest van je interieur.

Ook een schuifdeur is voorzien van een schuifdeurgreep. Anders gaat deze zo lastig open. Hier vind je ons assortiment schuifdeurgrepen. Houd er rekening mee dat alle weergegeven deurgrepen enkelzijdig zijn, ideaal voor schuifdeuren van kasten. Wil je deze toepassen op een schuifdeur om in een woning ruimtes van elkaar te scheiden? Dan raden we je aan om aan beide zijden een schuifdeurgreep te monteren.

Voor elke stijl een schuifdeurgreep

Voor iedere stijl en smaak is er wel een aparte schuifdeurgreep verkrijgbaar bij Deurgrepenwinkel. Zowel voor de industrieel ogende thuissetting, als de moderne look. Het enige wat je dient te weten is welke steekmaat je schuifdeur heeft. Dit is de afstand tussen de twee boorgaten in de deur. Deze afstand bedraagt 96, 128, 160 of 192 mm. Daarnaast is iedere schuifdeurgreep in ons assortiment voorzien van additionele informatie. Zo weet je op voorhand precies wat je per product binnenhaalt. Geen verrassingen, maar wel vele duidelijkheid. Zodra je de schuifdeurgreep in huis hebt monteer je deze eenvoudig zelf. Hoe je dat het makkelijkste doet? Dat lees je in onze montagehandleiding. Een kind kan de was doen.

Mooi tegen een zachte prijs

Bij Deurgrepenwinkel haal je schuifdeurgrepen in huis van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast zijn de schuifdeurgrepen zacht geprijsd. We zijn van mening dat een mooie smaak niet per se duur hoeft te zijn. Ook ontvang je een partijkorting zodra je meerdere dezelfde typen handgrepen bij ons bestelt. Wat deze korting precies inhoudt? Dat vind je per product apart weergegeven in de omschrijving.

Verschillende materialen schuifdeurgrepen

Ook onze schuifdeurgrepen vind je terug in een verscheidenheid aan verschillende materialen en kleuren. Baseer je aankoop op wat jij het lekkerste in handen vindt liggen. Zo haal je niet alleen voldoening uit de greep, maar voldoet deze ook direct aan je wensen qua stijl. Wil je graag meer informatie over een bepaalde schuifdeurgreep dat je niet terugvindt bij de eigenschappen? Start eenvoudig een chat met ons voor hulp tijdens de reguliere werkuren of stuur een mail. Daarop ontvang je binnen 24 uur een passende reactie.