Kunststof handgrepen

Het is mogelijk om vrijwel alles te maken van kunststof, zo ook kunststoffen handgrepen. Met een beetje creativiteit kan je vrijwel ieder mogelijk detail in je huishouden volledig aanpassen naar wens. Vind de juiste partij om je hierin te ondersteunen en je creëert een unieke, eigen smaak in deze alsmaar veranderende wereld.

Kies jouw hart op hart afstand / steekmaat:
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Het mooie van kunststof is dat je niet alleen alles maar kunt maken wat je bedenkt, maar het gaat ook nog lang mee. Heb je thuis te maken met versleten handgrepen? Overweeg deze dan te vervangen voor kunststoffen handgrepen, zodat je je hier de komende jaren geen zorgen meer over hoeft te maken.

Verschillende doeleinden

Het maakt niet uit wat voor meubel, kast of lade je in huis hebt. Allen voorzie je eenvoudig van nieuwe, kunststoffen handgrepen. Door deze kunststoffen varianten te plaatsen kan je niet fout gaan. Wat ook praktisch is aan kunststoffen handgrepen, is dat je deze niet alleen qua design aanpast naar wens. Ook hetzelfde model is eenvoudig in verschillende kleuren te maken, zodat je nog meer invloed uitoefent op ieder klein huishoudelijk detail. Wil je weten welke grootte handgreep je moet aanschaffen? Dan dien je eerst de steekmaat op te meten. Dit doe je door het verschil tussen de twee boorgaten op te meten. Grote kans dat de afstand hiertussen 96, 128 , 160 of 192  mm bedraagt. Laten we nou net al die maten voor jou beschikbaar hebben in ons assortiment!

Duidelijke informatie

Om zekerheid te hebben over je aankoop, adviseren we je om bij de gewenste kunststoffen handgreep te kijken onder het kopje 'extra informatie'. Daar staan namelijk alle mogelijke punten over het product beschreven. Zo vind je daar niet enkel de benodigde steekmaat, maar ook hoe groot de handgreep in kwestie is of de hartafstand. Heb je toch nog een vraag waarop je het antwoord niet terugvindt? Stel deze vraag gerust via een chat aan ons. Dit kan van maandag tot vrijdag tussen 8.00 - 17.00. Buiten deze momenten om bereik je ons per mail op info@deurgrepenwinkel.nl.

Partijkorting op kunststoffen handgrepen

Hoe meer kunststoffen handgrepen je van hetzelfde type koopt, hoe meer korting je op het totaalpakket ontvangt. Wij vinden namelijk dat een renovatie thuis niet duur hoeft te zijn. Omdat je de handgrepen voor veel verschillende doeleinden kunt gebruiken, is het nooit verkeerd om extra handgrepen aan te schaffen. Gebruik je ze niet voor een verscheidenheid aan verschillende kasten, meubels of lades? Dan heb je in ieder geval kunststoffen handgrepen op voorraad voor de toekomst.