Zakelijk bestellen

Benieuwd naar de voordelen die een zakelijk account bij Deurgrepenwinkel.nl jou biedt? Ontdek de voordelen:

 Extra hoge staffelkortingen 
 Achteraf betalen via Klarna na je 1e bestelling
 Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen op de zaak
 Keuze uit meer dan 200 kwalitatieve producten

 Eigen aanspreekpunt

Geïnteresseerd? Klik op de knop hieronder om een zakelijk account aan te vragen!

Maak een zakelijk account aan

Bedrijven die al met ons samenwerkten

Liefhebbers in elke sector

Meubelbouwers

Steeds vaker vragen klanten om een unieker (meubel)stuk. Met de grepen van Deurgrepenwinkel.nl is het mogelijk een extra grote impact te creëren voor jouw klant.

Interieurstylisten

Details doen er nou eenmaal toe. Het opleveren van een compleet plan voor jouw klanten inclusief de finishing touch van deurknoppen, of grepen tilt jouw plan naar een volgend niveau.

En nog veel meer!

Wij staan voor snelheid en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Gewoon, zo simpel als dat. Nog vragen? Stuur ons even een berichtje of bel wanneer het jou uitkomt.

Veelgestelde vragen over een zakelijk account

Bovenaan de pagina vind je de knop ”Maak een zakelijk account aan” door hier je gegevens achter te laten en te versturen zorgen wij ervoor dat je een inlog ontvangt. Hiermee kan je vervolgens zakelijk bestellen en worden er speciale staffelkortingen voor grotere aantallen zichtbaar.

Betalen gaat makkelijk zoals je gewend bent bij een webwinkel. Wanneer je ingelogd bent en je bestelling in het winkelmandje verder afrond kan je betalen zoals je gewend bent. Met IDeal of creditcard. Ook is het mogelijk na je eerste bestelling te betalen met Klarna (achteraf betalen).

Betalen kan met IDeal, Creditcard, Bankoverschrijving of na de 1e keer bestellen met Klarna (achteraf betalen).

In het assortiment niet, in de prijs wel! Wanneer je als zakelijke klant ben ingelogd zie je namelijk speciale prijzen bij hogere aantallen. Meld je aan om toegang te krijgen tot deze exclusieve prijzen!

Meld je aan als zakelijke klant!