23 producten

Messing deurknoppen

Verander in één oogopslag het aanzien van je deur door messing deurknoppen te monteren. Qua uiterlijk komt messing het dichtst in de buurt van goud, maar dan een stuk goedkoper. Messing is een combinatie van koper en zink. Dat zijn hoogwaardige metalen die je makkelijk bewerkt in allerlei denkbare vormen.

(5 reviews)
Vanaf 6.27
(5 reviews)
Vanaf 6.27
(5 reviews)
Vanaf 6.27
  • Thuisbezorgd in NL en BE
  • Kosteloos retourneren
  • Klanten geven ons een 4.9/5
(1 reviews)
Vanaf 6.97
(2 reviews)
Vanaf 6.27
Uitverkocht
(2 reviews)
Vanaf 6.27
Uitverkocht
(1 reviews)
Vanaf 6.27
Uitverkocht
  • Thuisbezorgd in NL en BE
  • Kosteloos retourneren
  • Klanten geven ons een 4.9/5
(1 reviews)
Vanaf 7.67
Uitverkocht
Uitverkocht

Zo zijn messing deurknoppen ook ontstaan. Naast een gouden uiterlijk heeft messing de eigenschap om bacteriewerend te zijn.  Zo haal je niet alleen een kwalitatief sterk ogend product in huis, maar ook een uiterst veilige deurknop. Ook is messing bestand tegen vochtige omstandigheden, waardoor deze knoppen niet roesten. Messing deurknoppen pas je snel toe op alles wat je maar wilt, zoals kasten en lades.

Gaan lang mee

Als je messing deurknoppen toepast thuis, weet je 100% zeker dat je weer jaren vooruit kunt. Dankzij haar veelzijdigheid pas je deze deurknoppen zoals gezegd toe op verschillende doeleinden. Deze deurknoppen doen vrijwel nooit afbreuk aan de algehele stijl en kleuren mooi op allerlei materialen. Gaat je voorkeur toch uit naar een andere kleur deurknoppen? Ook dan ben je bij Deurgrepenwinkel aan het juiste adres. In ons assortiment vind je ook zwarte of koperen deurknoppen terug. Deze deurknoppen geven je interieur weer een heel andere sfeer. De enige die weet hoe het eindresultaat eruit komt te zien, dat ben jij.

Advies nodig?

Sta je toch voor een dilemma en weet je niet zo goed welke soort deurknoppen je wilt? Vinden we helemaal niet raar. Voor advies bereik staan we altijd voor je klaar. Zo bereik je ons 24 uur per dag per mail op info@deurgrepenwinkel.nl. Daarop ontvang je ook binnen 24 uur een gepaste reactie. Bezoek je ons op een werkdag tussen 8.00 - 17.00? Dan is ons chatsysteem ook actief, waarachter we voor je klaarzitten. Stel je vraag en ontvang in een mum van tijd de antwoorden op al je vragen rondom messing deurknoppen.

Snelle levering van messing deurknoppen

Niemand wil lang wachten op een bestelling. Naast een goedkope prijs vinden we snelheid ook erg belangrijk. Bestel je je messing deurknoppen voor 16.00 uur? Krijg je deze de volgende werkdag al thuisbezorgd. Zo kan je snel aan de slag met het vervangen van je deurknoppen thuis. Zorg er wel voor dat je voldoende messing deurknoppen bestelt voor je project, waardoor je je project altijd af kunt maken. Hoe meer deurknoppen je van hetzelfde type bestelt, hoe groter de bulkkorting is die je ontvangt. Zo sla je twee vliegen in één klap.