19 producten

Ronde deurknoppen

Voor deurknoppen zonder poespas, kies je voor ronde deurknoppen. Het is mogelijk om deurknoppen in allerlei soorten, materialen en uitingen te kopen.

(9 reviews)
Vanaf 6.27
(14 reviews)
Vanaf 6.27
(3 reviews)
Vanaf 6.27
  • Thuisbezorgd in NL en BE
  • Kosteloos retourneren
  • Klanten geven ons een 4.9/5
(5 reviews)
Vanaf 6.27
(2 reviews)
Vanaf 6.27
(2 reviews)
Vanaf 6.27
(4 reviews)
Vanaf 6.27
(6 reviews)
Vanaf 6.27
(5 reviews)
Vanaf 6.27
(2 reviews)
Vanaf 6.27
(4 reviews)
Vanaf 6.27
(1 reviews)
Vanaf 7.67
  • Thuisbezorgd in NL en BE
  • Kosteloos retourneren
  • Klanten geven ons een 4.9/5
Uitverkocht

Soms hoeft het antwoord niet moeilijk te zijn en is een ronde vorm voldoende. Hoef je vervolgens enkel zelf nog maar te beslissen welk materiaal je zoekt of welke kleur je voorkeur heeft. Zorgen wij ervoor dat je deze op tijd in huis ontvangt. Alle deurknoppen die je namelijk voor 16.00 uur bestelt, ontvang je de volgende werkdag al in huis. Ga snel aan de slag met het volgende renovatieproject en pas die nieuwe deurknoppen toe.

Multifunctionele deurknoppen

Naast een snelle levering van ronde deurknoppen, vinden we een lage prijs ook belangrijk. In onze ogen hoeft renoveren namelijk helemaal niet duur te zijn. Het mooie van deze deurknoppen is dat ze zeer veelzijdig zijn. Zo pas je deze eenvoudig toe in tal van situaties. Vervang je deurknoppen van keukenkastjes of van je vitrinedeur? Geen probleem, want je past daar zo deze ronde deurknoppen op toe. Schroef je oude deurknop los en plaats deze nieuwe op het vrijgekomen boorgat. Makkelijker kunnen we het niet maken. Maakt de vorm van de deurknoppen je niet uit of ben je op zoek naar een specifieke kleur of materiaal? In ons assortiment vind je bijvoorbeeld talloze zwart gekleurde deurknoppen of van RVS.

Vragen over ronde deurknoppen

Je wilt wel ronde deurknoppen toepassen in je interieur, maar je bent er nog niet helemaal uit welke? Vraag ons gerust om advies. We hebben het liefste dat je direct met de juiste soort thuiskomt en meteen aan de slag gaat. Advies verkrijg je op iedere doordeweekse dag van ons via de chat. Dat is mogelijk tussen 8.00 en 17.00 uur via de website. In het weekend en de avonden bereik je ons eenvoudig per mail. Stuur je adviesvraag naar info@deurgrepenwinkel.nl en we beantwoorden deze voor je binnen 24 uur. Weet je direct waar je aan toe bent. Zo heb je in een mum van tijd de perfecte ronde deurknoppen in huis.

Renoveren hoeft niet duur

Tel op voorhand goed uit hoeveel ronde deurknoppen je nodig hebt voor je project. Overweeg direct of je meerdere objecten gaat renoveren. Bij Deurgrepenwinkel is het namelijk zo dat wanneer je meerdere deurknoppen van hetzelfde type koopt, je een stapelkorting ontvangt. Zo renoveer je de kleinste details in je huishouden tegen een altijd lage prijs. Wandel je straks met een grote glimlach langs je nieuwe ronde deurknoppen.