69 producten

Industriële handgrepen

Bij authentieke interieurs horen industriële handgrepen. Het is tegenwoordig heel normaal om een compleet eigen stijl toe te passen in je interieur. In de loop der jaren zijn vooral industriële looks gestegen in populariteit.

Kies jouw hart op hart afstand / steekmaat:
(9 reviews)
Vanaf 9.07
(20 reviews)
Vanaf 6.27
(7 reviews)
Vanaf 9.07
  • Thuisbezorgd in NL en BE
  • Kosteloos retourneren
  • Klanten geven ons een 4.9/5
(11 reviews)
Vanaf 6.27
(4 reviews)
Vanaf 9.07
Uitverkocht
(11 reviews)
Vanaf 6.27
(3 reviews)
Vanaf 9.07
(1 reviews)
Vanaf 6.27
(1 reviews)
Vanaf 6.27
(6 reviews)
Vanaf 6.27
(6 reviews)
Vanaf 6.27
(4 reviews)
Vanaf 9.07
(2 reviews)
Vanaf 9.07
  • Thuisbezorgd in NL en BE
  • Kosteloos retourneren
  • Klanten geven ons een 4.9/5
(2 reviews)
Vanaf 6.27
(3 reviews)
Vanaf 7.67
(2 reviews)
Vanaf 7.67
(4 reviews)
Vanaf 7.67

Ook wij vinden dat een zeer mooie stijl. Veel meubelstukken vind je terug in deze rauwe stijl. Bijpassende kasten en lades, die voorzien zijn handgrepen, verdienen dan ook een industriële afronding. Juist deze industriële handgrepen zijn uitstekend bestand tegen intensief gebruik.

Gevoel voor ieder detail

Wil je thuis enkel een rauw randje toevoegen aan je huidige interieur? Ook dan kan enkel het aanpassen van de kleinste details al voldoende zijn. Voeg industriële handgrepen toe aan die ene kast in de woonkamer en ontdek het verschil. Zodra je bent begonnen met het aanpassen van één meubelstuk, volgt de rest vanzelf. De industriële handgrepen ontvang je los van ons, zodat je deze thuis zelf monteert. Dat is zeer eenvoudig om te doen. Demonteer je oude handgrepen en schroef de nieuwe handgrepen vast op de oude plek. Zo creëer je binnen no-time een nieuwe, industriële look.

Van alle markten thuis

Naast het toevoegen van een industrieel randje, is Deurgrepenwinkel van meerdere markten thuis. Zo bieden we je ook de mogelijkheid om terug te gaan in de tijd en juist een antieke sfeer te creëren in je huishouden. Ook daarvoor hebben we speciale handgrepen in ons assortiment. Sorteer je je aankoop liever op materialen? Kijk dan eens bij onze handgrepen van leer, RVS, hout, kunststof of metaal. Zo is er voor ieders smaak wel een passende handgreep te vinden.

Informatie voor jou

Ongeacht welke soort handgreep je selecteert bij Deurgrepenwinkel, we hebben ze allemaal voorzien van de benodigde informatie. Daar vind je niet alleen terug welke materialen terugkomen in de handgreep of welke kleur deze heeft. Ook vind je hier alle exacte afmetingen, zodat je precies weet wat je per handgreep in huis haalt. Alle belangrijke informatie staat hier opgesomd. Toch kan het voorkomen dat je een vraag hebt over industriële handgrepen waarvoor je nog geen antwoord terugvindt.

Vragen over industriële handgrepen

Om je van al je vragen te voorzien rondom industriële handgrepen staat onze klantenservice voor je klaar. Van maandag tot en met vrijdag zijn we beschikbaar via een directe chat, om je onmiddellijk van een geschikt antwoord te voorzien. Dit is mogelijk tussen 8.00 - 17.00. Buiten deze tijden om heb je altijd de mogelijkheid om ons een mail te sturen. Wij proberen iedere mail binnen 24 uur van een antwoord te voorzien. Zo hoef je nooit lang te wachten op een antwoord op je prangende vraag.