Houten handgrepen

Geen handgrepen zijn zo authentiek als houten handgrepen. In de loop der jaren zijn we ontzettend creatief geworden met verschillende toepassingen van hout. In vele huishoudens vind je talloze meubelstukken terug die van hout zijn gemaakt.

Kies jouw hart op hart afstand / steekmaat:
Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Dit gaat van tafels tot kasten en van stoelen tot planken aan de muur. Meubels die voorzien zijn van lades en kasten, moeten ook opengemaakt worden. Om dat mogelijk te maken heb je een passende handgreep nodig. Het liefste is deze handgreep natuurlijk ook van hout, om geen afbreuk te doen aan de algehele stijl van het interieur.

Combineer maar raak

Houten handgrepen doen het niet alleen goed op houten meubels, kasten en lades, maar ook op allerlei andere soorten materialen. Naast hout vind je tegenwoordig ook veel kunststoffen objecten terug in ieder willekeurig huishouden. Probeer eens kunststoffen meubels, lades en kasten te combineren met houten handgrepen, zodat je thuis echt een unieke look creëert. Daarin ben je bij Deurgrepenwinkel geheel vrij, omdat onze handgrepen vrijwel overal op passen. Dat komt omdat we onze handgrepen leveren in verschillende groottes, gebaseerd op steekmaten. Om erachter te komen welke steekmaat je dient aan te schaffen, moet je de afstand tussen de twee boorgaten van de handgreep opmeten. Vervolgens is het een klein klusje om de houten handgrepen op alles wat je maar wilt te monteren.

Één of meer houten handgrepen

In ons assortiment vind je al een aardige hoeveelheid aan verschillende houten handgrepen. Het is mogelijk om deze per stuk te kopen, maar ook in bulk. Zodra je meerdere houten handgrepen van hetzelfde type koopt, ben je goedkoper uit. Vervang niet alleen handgrepen van die ene kast in huis voor nieuwe houten varianten, maar pak direct alle meubels in huis mee. Zo hebben we verschillende varianten die bijdragen aan jouw unieke look. Of je nu meer neigt naar antiek of industrieel, bij Deurgrepenwinkel vind je een handgreep die bij jouw smaak aansluit.

Transparantie

Om duidelijkheid te verschaffen over onze houten handgrepen, vind je bij ieder product extra informatie terug. Daarin staat alle benodigde informatie over de handgreep in kwestie beschreven, zodat je weet wat voor product je in huis haalt. Mocht je na het lezen van deze informatie toch nog met een onbeantwoorde vraag zitten? Voel je vrij om doordeweeks tussen 8.00 - 17.00 een chat te starten met ons. Buiten deze tijden om heb je de mogelijkheid om ons een mail te versturen. Daarop ontvang je binnen 24 uur een net antwoord op je vraag.