Stoere deurgrepen voor een industrieel interieur

Een industriële stijl is een populaire trend in de interieurwereld en wordt gekenmerkt door een ruwe en robuuste uitstraling. Bij deze stijl horen ook deurbeslag en deurgrepen die passen bij de industriële uitstraling van de woning. Maar welke deurgrepen passen nu het beste bij een industriële stijl? Hier zijn enkele ideeën.

Zwarte deurgrepen

passen perfect bij een industriële stijl. Het zwarte metaal zorgt voor een robuuste uitstraling en past goed bij andere metalen elementen in de kamer, zoals lampen of meubels.

Er zijn verschillende soorten zwarte deurgrepen beschikbaar, waaronder modellen met een grof reliëf of een matte afwerking. Je kunt ook kiezen voor deurgrepen met extra details, zoals sierlijke vormen of decoratieve stiksels.

Zwarte deurgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende maten, van klein en subtiel tot groot en opvallend. Ze passen goed bij zowel lichte als donkere kleurenschema’s en zijn geschikt voor zowel moderne als traditionele interieurs.

Deurgrepen binnen ons assortiment die hier goed bij passen zijn:

Grove deurgrepen van smeedijzer

Smeedijzeren deurgrepen zijn ook een uitstekende keuze voor een industriële stijl. De grove textuur en de ruwe uitstraling passen perfect bij de robuuste en stoere sfeer.

Smeedijzeren deurgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, van klassiek tot modern. Sommige modellen zijn voorzien van decoratieve elementen zoals krullen en sierlijke vormen.

Andere modellen hebben juist een strakke, minimalistische uitstraling. Smeedijzeren deurgrepen kunnen worden gebruikt voor kastdeuren, lades of zelfs voor binnendeuren en zijn geschikt voor zowel lichte als donkere kleurenschema’s.

Deurgrepen binnen ons assortiment die hier goed bij passen zijn:

Lederen deurgrepen

Lederen deurgrepen kunnen ook goed passen bij een industriële stijl. Leder is duurzaam en heeft een ruwe, natuurlijke uitstraling.

Kies bijvoorbeeld voor een model met dikke, geweven naden of stiksels voor een nog stoerdere look. Lederen deurgrepen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals zwart, bruin en donkerrood.

Combineer ze met andere natuurlijke materialen, zoals hout en steen, voor een warme en uitnodigende sfeer. Lederen deurgrepen zijn vooral geschikt voor keukendeuren en kastdeuren en voegen een vleugje luxe en stijl toe aan je interieur.

Deurgrepen van ruw hout

Ruw hout is een materiaal dat perfect past bij een industriële stijl. Het past bij de natuurlijke uitstraling van de stijl en heeft een rustieke uitstraling.

Kies bijvoorbeeld voor een deurgreep van een boomstam voor een nog stoerdere look. Deurgrepen van ruw hout zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, van rond tot langwerpig.

Of u nu kiest voor zwarte deurgrepen, smeedijzeren deurgrepen, lederen deurgrepen of deurgrepen van ruw hout, ze passen allemaal perfect bij een industriële stijl. Overweeg om verschillende materialen en texturen te combineren voor een nog stoerdere uitstraling. De juiste deurgrepen kunnen een eenvoudige manier zijn om uw huis om te toveren in een robuuste en industriële ruimte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *