7x transformaties van witte keukens met handgrepen

De witte keuken is een tijdloze keuze voor in je huis. Een rustige basis die met een paar aanpassingen in afwerking een totaal andere sfeer neerzet.

Denk maar eens aan een witte keuken met een hoogglans afwerking of een witte keuken met landelijke details.

In deze blog willen we je meenemen in 7 verschillende transformaties van witte keukens door middel van verschillende kleuren en type handgrepen en deurknoppen.

Allemaal geïnspireerd met foto’s van onze eigen klanten!

Witte keuken met strakke messing handgrepen 

Kies je voor strakke messing handgrepen, dan krijg je een moderne keuken met een klassiek tintje. En voorbeeld van een witte keuken met messing handgrepen is die van Iris.

Zij koos voor de deugreep Joost in een messing kleur. De strakke messing handgrepen zijn lang en hoekig, waardoor de handgrepen strak tegen de keukenkastjes afsteken.

In combinatie met de houtaccenten op het aanrecht en de vloer, komen de messing handrepen helemaal tot leven. 

Witte keuken met landelijke messing handgrepen

Houd je van een moderne inrichting, maar ben je op zoek naar mogelijkheden om het patroon te doorbreken?

In dat geval zijn messing handgrepen met een klassiek ontwerp zoals de deurgreep Marita een goede oplossing.

De warme kleur van de messing handgrepen, in combinatie met de afgeronde vorm, geeft een gezellige uitstraling.

Het klassieke ontwerp van de messing handgrepen wordt bovendien nog extra benadrukt als je deze messing handgrepen combineert met natuurlijke materialen in je keuken, zoals een marmeren aanrechtblad en achterwand.

En uiteraard kun je daar eveneens de accessoires in je keuken op af stemmen.

Witte keuken met strakke zwarte handgrepen

De combinatie van zwart en wit geeft je keuken een trendy uitstraling. Monteer je zwarte handgrepen zoals Agnes?

Dan heb je een moderne, witte keuken, met een opvallend zwart accent. De zwarte handgrepen hebben een slank model, wat past bij een moderne stijl.

Maar ook in een landelijke stijl komen deze zwarte handgrepen uitstekend tot hun recht. De zwarte, moderne handgrepen zijn slank en langwerpig en kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

Witte keuken met landelijke zwarte handgrepen

De witte keukenkastjes met een profiel komen nog beter tot hun recht als je daar passende zwarte deurgrepen bij kiest. Zoals bijvoorbeeld de landelijke, handgrepen Loes in het zwart.

Een voorbeeld van deze combinatie zie je op de rechterfoto. De afgeronde vormen van deze zwarte handgrepen sluiten mooi aan bij de sierlijke stijl van de keuken.

Deze zwarte handgrepen zijn zonder twijfel de blikvanger van je keuken. Ook is de handgreep Kim een greep met meer landelijke details.

Op de linker foto geeft de klant ervoor gekozen deze te combineren met witte strakke kastjes, hierdoor is het geheel mooi in balans!

Witte keuken met deurknop details in het goud

Misschien niet helemaal wit maar zeker in een neutrale toon; de Veronica deurknoppen. De deurknoppen geven je keuken een klassieke aanblik.

De messing deurknoppen zijn rond en met de kleine rand heeft de deurknop extra detail. De gladde bovenkant geeft een rustige uitstraling aan het geheel.

Het accent bij deze messing deurknoppen zit in een subtiele rand. Kies voor deze messing deurknoppen op al je keukenkastjes of combineer het met andere messing handgrepen uit de collectie, zoals de handgreep Marita.

Witte keuken met deurknop details in het zwart

Een witte keuken heeft een rustige uitstraling. Tegelijk maakt de neutrale, witte kleur het ook mogelijk om hier je eigen stijl aan toe te voegen.

Dit doe je met accessoires, maar ook door af te wisselen in zwarte handgrepen én deurknoppen.

Ronde, zwarte deurknoppen zoals de deurknop Kelvin kan de keuken een stuk speelser maken wanneer je het leuk combineert!

Witte keuken met RVS grepen

Door RVS deurgrepen te kiezen in een moderne stijl, maak je van je witte keuken, je eigen droomkeuken.

De witte keukenkastjes zien er weer als nieuw uit als je er RVS grepen op monteert, op de foto zie je een mooi voorbeeld van de deurgreep Jurian.

De glans van de RVS-deurgrepen steekt mooi af tegen het wit van de keuken. Met deze handgrepen geeft je de keuken een moderne, frisse uitstraling. 

We hebben inmiddels gezien dat het veranderen van de handgrepen in je keuken al voor een heel ander aanzicht van je keuken kan zorgen. Je kunt hiermee dus op een snelle en goedkope manier een nieuwe uitstraling realiseren, zonder dat je een hele nieuwe keuken hoeft aan te schaffen.

Zeker met de klassieke en tijdloze basis van een witte keuken kun je eindeloos blijven combineren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *