Mini keuken make-over door @Volgmama

Nathalie schrijft al ruim 5 jaar over haar leven met kinderen, man en de ups en downs van het ouderschap. Naast dat schrijft ze regelmatig over tips, tricks en interieurtips. Dit keer liet ze zien hoe zij haar keuken een nieuwe look gaf door het vervangen van de deurgrepen in haar keuken in samenwerking met Deurgrepenwinkel.nl. Zelf het blog lezen? Klik dan hier.

”De deurgreep is al tijden de deurgreep niet meer. Het is namelijk een waar interieurobject geworden!” schrijft Nathalie. Het dient niet alleen te passen bij je deur, maar ook bij de rest van het interieur. Dus ook de deurgrepen op keuken kastjes, je koelkast etc. Bij haar mini make-over hieronder zie je goed wat andere handgrepen of deurgrepen op keukenkasten kunnen doen. Een maximale impact door een kleine (in)greep 😉.

De keuken begon met RVS deurgrepen, Nathalie koos vervolgens voor een trend die al langere tijd speelt; mat zwarte accenten in je interieur. Daarom koos zij voor de Deurgreep Joost , een modern maar strakke deurgreep. Nadat de oude deurgrepen zijn verwijderd is het tijd om de nieuwe grepen te installeren, dit gaat makkelijk met de meegeleverde schroeven. Even indraaien en klaar!

Door de zwarte deurgrepen komen andere zwarte accenten nog mooier naar voren maakt het een prachtig geheel. Volgens team Deurgrepenwinkel.nl een geslaagde mini make-over!

Vanaf 6.27
Vanaf 6.27
Vanaf 6.27
Vanaf 6.27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *