5 tips om je keuken een nieuwe look te geven door Siefshome

”De lente komt eraan en dat zorgt er bij mij altijd voor dat ik in mijn huis van alles wil veranderen, herken je dat?”. Samen met Siefshome heeft Deurgrepenwinkel.nl samengewerkt om de keuken een nieuwe, frisse uitstraling te geven. Het complete verhaal van Siefshome lezen? Klik dan hier.

De woonkamer kreeg hier en daar al wat nieuwe hoekjes en toen was de keuken aan de beurt. Siefshome geeft aan dat het geen ingewikkelde verbouwing was, maar dat de keuken op een makkelijke en budgetfriendly manier kon worden aangepakt. Ze geeft 5 tips! 

Ten eerste geeft ze de tip om te gaan voor nieuwe tegels(tickers). Dit is een snelle manier om zonder grote ingreep de achterwand van je keuken aan te passen.

Daarnaast raadt ze aan om je keukenkastjes een andere kleur te geven, de mogelijkheden te bekijken voor een nieuw werkblad en nieuwe accessoires toe te voegen voor meer gezelligheid.

Ten slotte de stap waar wij Siefshome mee hebben geholpen; het vervangen van je deurgrepen op je keukenkastjes. 

”Nieuwe handgrepen mogen natuurlijk niet in dit lijstje ontbreken. Vervang de (saaie) handgrepen die nu op je keukenkastjes zitten door er bijvoorbeeld net als ik deze super toffe zwarte handgrepen op te bevestigen.” Ons aanbod in zwarte handgrepen was groot, Siefshome koos uiteindelijk voor een tijdloze zwarte variant namelijk de deurgreep Marita.

”Het bevestigen is echt appeltje eitje en het geeft je keuken nét die nieuwe hippe nieuwe look die je keuken nodig heeft. ”

 

Wij vinden de tips erg waardevol om je te helpen in het opknappen van je keuken. Benieuwd naar ons aanbod? Neem dan eens een kijkje!

Vanaf 6.27
Vanaf 6.27
Vanaf 6.27
Vanaf 6.27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *