Een kast pimpen met deurgrepen

”De Pax kast van Ikea, bijna iedereen kent hem wel.” Vandaag lezen we de tips van Liset van de Digitale Salon. Zij gaat ons meenemen in het proces van het pimpen van de welkbekende Ikea Pax Kast. Hele artikel lezen? Klik hier! 

De afgelopen maanden was deze kast meer uitverkocht, dan op voorraad lezen we in het artikel van Liset. Het is een fijne kast, het nadeel is alleen dat deze kast niet zo origineel is. In dit artikel laat ik je zien hoe je een Pax kast met andere deurgrepen meteen een andere uitstraling kan geven. En..natuurlijk geldt deze tip niet alleen voor Pax kasten.

Deurgrepen doen veel in een interieur

”Het is heel simpel, met andere, nieuwe deurgrepen ziet een kast er meteen anders uit. Ook kun je er op deze manier een persoonlijke touch aan geven.” In het assortiment van Deurgrepenwinkel.nl zitten veel verschillende kleuren maar ook stijlen. Denk aan zwarte strakke grepen of wat meer landelijke grepen in een messing kleur. 

Liset neemt ons mee in het proces van het uitkiezen van een passende kastgreep; ”Op bovenstaande foto zie je dat wij voor de Ikea Pax kast in onze garage kozen voor zwarte RVS deurgrepen om de kast een stoere uitstraling te geven.”

Dezelfde paxkast, maar toch een andere uitstraling

Ookal heb je dezelfde kasten in huis, Liset heeft ze toch een andere look kunnen geven. Door voor gouden deurgrepen te kiezen voor de kasten in de slaapkamer ziet het geheel er toch anders uit! Het resultaat zie je hieronder.

Wij vonden de tips van Lisette erg waardevol! Zo zie je dat het combineren van standaard elementen zoals kasten voor een op-maat-look kan zorgen.

Wil je meer lezen van de tips van Liset? Bezoek dan haar blog!

Vanaf 6.27
Vanaf 6.27
Uitverkocht
Vanaf 6.27
Vanaf 6.27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *