Deurgrepen maken het verschil – met EnjoyceLife

De keuken van Joyce van EnJoyceLife beschrijft ze als een standaard uitvoering, de keuken die je vaker terug ziet in huurhuizen. Een aluminium aanrechtblad, een mengkraan en witte kastjes met standaard deurgrepen. ”Super saai als je het mij vraagt!”.

Deze keer nemen we een kijkje in de keuken van Joyce, zij neemt ons in haar blog mee hoe zij al een verschil weet te maken met het vervangen van haar deurgrepen. Benieuwd naar het hele blog? Lees hier dan verder!

”En toen wist ik het! Ik vervang de deurgrepen.”

Joyce vertelt ons dat ze opzoek was naar een manier om een eigen draai te geven aan haar huurkeuken. De uitdaging zat ook in het punt dat je de keuken in originele staat weer moet opleveren als je weggaat, dat vraagt om creativiteit!

Fotos van de keuken vóór het vervangen van de deurgrepen

Het vinden van de geschikte deurgrepen ging Joyce gelukkig makkelijk af, het sorteren van type handgreep op de website (zoals keukenhandgreep) hielp haar om de juiste greep te vinden. Na een zoektocht waarbij kleur, vorm en model vergeleken werd had ze haar keuze gemaakt; de Zwarte Deurgreep Joost. 

Na het meten van de schroefgaten (hart op hart afstand) had ze de juist maat (128mm) en zijn de grepen besteld. Het demonteren van de greepjes ging snel en gemakkelijk.

”Uiteindelijk ben ik denk ik een uurtje bezig geweest met het demonterne en monteren van de handgrepen”.

Het eindresultaat mag er zijn. Hieronder vind je de fotos van Joyce haarkeuken na het vervangen van de keukengrepen.

 

Fotos van de keuken ná het vervangen van de deurgrepen

Wij vinden het eindresultaat van Joyce haar keuken een super mooi voorbeeld dat een verandering niet duur hoeft te zijn of veel geld hoeft te kosten. Kleine veranderingen maken al een groot verschil.

Wil je meer informatie of meer van Joyce haar transformatie in de keuken zien? Lees dan haar blog!

Vanaf 6.27
Vanaf 6.27
Vanaf 6.27
Vanaf 6.27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *