Budget Keuken Make-over door Flying Foodie

Stel; je bent een beetje uitgekeken op jouw keuken maar je bent nog niet toe aan een heel nieuw exemplaar. Maris van Flying Foodie heeft een complete en budget vriendelijke make-over van haar keuken voor je klaar staan! Zij geeft je dé tips voor jou om in een korte tijd, door middel van onder andere keukengrepen, je keuken te pimpen, zonder een tweede hypotheek af te hoeven sluiten.

”Alles bij elkaar was ik minder dan 200 euro kwijt.”

”Foodies zijn natuurlijk altijd (nou ja, bijna altijd) in de keuken te vinden en na een tijdje heb je het wel een beetje gezien.” Je herkent het vast; met het kopen van een huis zit er een keuken in die eigenlijk té goed is om compleet te vervangen. Een nieuwe keuken komt op je wishlist te staan omdat het budget het even niet toe laat.

Voor én Na

Nieuwe deurgreepjes

Met nieuwe keukengrepen gaf Maris simpel én snel een budget make-over. Wat heb je allemaal nodig? Een meetlint en standaard schroevendraaier en een kind kan de was doen. Toch even meer informatie nodig? De inmeethandleiding helpt je verder!Na een zoektocht waarbij kleur, vorm en model vergeleken werd had ze haar keuze gemaakt; de Zwarte Deurgreep Joost. 

Om eerlijk te zijn vielen de greepjes vanaf het begin al niet in de smaak, maar ik dacht dat vervangen moeilijk zou gaan, omdat ze nogal breed zijn en de gaten natuurlijk al in de kastjes zaten.”

De keukengrepen voor én na

Vooral het budgetvriendelijke element was belangrijk voor Maris. ”Deze greepjes zijn 8,95 per stuk, maar als je er meer koopt, worden ze goedkoper en mijn greepjes kwamen uiteindelijk uit op 6,27 per stuk.”

Flying Foodie heeft naast het vervangen van haar keukengrepen nog meer tips voor een nieuwe look van jouw keuken zoals nieuwe opbergmaterialen, nieuw keukentextiel en plakfolie.

Wil je meer informatie of meer van Flying Foodie haar transformatie in de keuken zien? Lees dan haar blog!

Vanaf 6.27
Vanaf 6.27
Vanaf 6.27
Vanaf 6.27

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *