Top 5 trends voor keukengrepen in 2023

De trends in keukengrepen veranderen met de tijd. We zien niet alleen dat er steeds nieuwe trends ontstaan op het gebied van keukens in het algemeen, maar hierbij zien we ook een wisseling van stijlen in keukenhandgrepen. Bij Deurgrepenwinkel.nl vind je natuurlijk altijd meer dan voldoende inspiratie voor keukengrepen. Wat voor stijl keuken jij ook hebt, wij bieden je altijd de mooiste keukengrepen die in perfecte harmonie met de rest van het keukendesign gaan. Ben jij benieuwd naar de nieuwste trends in keukengrepen? Wij delen graag de top 5 keukenhandgrepen van 2023!

1. Natuurlijke stijlen keukenhandgrepen

Natuurlijke materialen behoren zonder twijfel tot de actuele trends in keukengrepen. We zien dat de voorkeur steeds vaker uit gaat naar natuurlijke, duurzame materialen. Verrassend is ook dat deze handgrepen van natuurlijke materialen passen bij meerdere stijlen. Zo passen de handgrepen van bamboe en hout perfect bij de landelijke inrichting, terwijl de marmeren keukengrepen ook perfect passen bij het moderne interieur. Je kunt altijd de ideale handgrepen voor de keuken vinden, ook als jij houdt natuurlijke materialen.

2. Trends in keukengrepen met een zwarte of donkere afwerking

We zien dat de stijlen van keukenhandgrepen meebewegen met de keuken- en interieurtrends. Een heel belangrijke woontrend waar we de laatste jaren mee te maken hebben is de industriële look. Binnen deze trend zien we niet alleen veel zwart metalen elementen gecombineerd worden met hout, maar we zien ook vaak een combinatie van de industriële trend met de betonlook trend. Zwart past immers ook mooi bij het grijs van de betonlook stijl. Het is daarom dat de industriële handgrepen, uitgevoerd in zwart of een andere donkere kleur, populair blijven. Daarom verdienen deze handgrepen zeker een plek in de top 5 keukenhandgrepen van 2023.

3. Gouden en bronskleurige handgrepen voor de keuken

Onder de trends in keukengrepen vinden we ook de handgrepen met een goud- of bronskleurige afwerking. Deze handgrepen geven de keuken direct een luxere en meer opvallende uitstraling. Goudkleurige handgrepen combineren bijvoorbeeld heel mooi met marmeren keukenelementen, terwijl de bronskleurige keukengrepen perfect passen bij onder meer houten keukens en keukens met een nostalgische uitstraling. De messing keukengrepen vallen ook onder deze noemer. Messing wordt ook wel eens geelkoper genoemd en is beschikbaar in meerdere tinten, van lichtgeel tot goudkleurig.

4. Mooie trends in keukengrepen voor de minimalistische look

In de top 5 keukenhandgrepen voor 2023 vinden we natuurlijk ook de minimalistische handgrepen. Deze behoren al enkele jaren tot de absolute keukentrends en hier komt voorlopig zeker geen verandering in. Veel mensen houden van een moderne, strakke look van het keukendesign, zonder al te veel poespas. Hier passen de minimalistische keukenhandgrepen zeker goed bij. De moderne handgrepen zijn uiteraard beschikbaar in diverse designs, waardoor er altijd mooie stijlen keukenhandgrepen te bestellen zijn die perfect combineren bij jouw keuken.

5. Sfeervolle handgrepen met textuur

We sluiten het overzicht trendy stijlen voor keukenhandgrepen af met de handgrepen met textuur. Vaak zijn standaard handgrepen voor keukens volledig glad afgewerkt, maar het zijn juist de handgrepen met textuur die een keuken een unieke look én feel kunnen geven. Zo zijn er mooie keukenhandgrepen met een gegraveerde of een geribbelde afwerking. Uiteraard heb je hierin volop keuze, niet alleen wat de afwerking betreft, maar natuurlijk ook als het gaat om kleur.

Ontdek alle trends in keukengrepen!

Wil jij alle trends in keukengrepen ontdekken én jouw favoriete stijlen in keukenhandgrepen ontdekken? Bij Deurgrepenwinkel.nl vind je alle inspiratie voor keukengrepen, van zwarte handgrepen voor industriële keukens tot goudkleurige handgrepen voor klassieke keukens. Ontdek al onze keukenhandgrepen eenvoudig online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *